Bruidswerk

Met muziek decoreert u het moment, met bloemen decoreert u de ruimte.

Bloembinderij de Hooibergh kan en zal alles doen om ‘de grote dag’ nog groter te maken.

 Op het gebied van bruidsboeketten, corsages,de volledige aankleding van ruimtes, autoversieringen en wanddecoraties zijn wij steengoed. Wij zullen samen met u kijken naar een passende versiering. Bloembinderij de Hooibergh voegt waarde toe aan uw beleving door gebruik te maken van de beste bloemen, de juiste expertise en een glimlach. Bloemen en bloemstukken zijn onze passie en professie, wij zullen om deze reden ook alles tot op de puntjes verzorgen. U kunt bij ons in de winkel langskomen, telefonisch contact opnemen, mailen (link toevoegen) of een afspraak maken zodat wij samen kunnen sparren over deze beleving. Bruidswerk en alle bijbehorende attributen kunnen zowel opgehaald als gebracht worden.

 

Uw ruimte, onze producten. Uw visie, onze invulling. Samen maken wij dit een onvergetelijk moment. 

 

 

 

Bruidswerk

Corsages

De volledige aankleding van ruimtes

Auto-versieringen

Wand-decoraties

Samen stellen wij een kleurencombinatie vast. U geeft uw voorkeur aan op het gebied van bloemen en wij maken er met liefde een prachtige bruidswerk van. Bruidsboeketten zullen op menig foto terug te zien zijn en daarom is van groot belang dat dit uitstekend werk is. Wij staan te popelen om uw bruidswerk te laten stralen op de grote dag.

Een subtiel toefje toevoegen aan de kleding? Of juist een enorme eyecatcher in de zaal?! Corsages zijn er in verschillende vormen en maten. Bloembinderij de Hooibergh daagt u graag uit om samen met ons de juiste corsage te ontwerpen en realiseren voor de bruiloft. 

Om locaties om te toveren naar een shockerende omgeving maakt bloembinderij gebruik van de mooiste bloemen. Samen bespreken wij het thema en de gewenste kleurencombinaties. Zowel backwerk, plafondwerk en tafeldecoratie is voor ons bekend en dit willen wij u graag laten zien. Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden dan maken wij graag een afspraak om dit te bespreken.

Gaat u met een trouwstoet richting de locatie? Wilt u rijden in style en het liefst van de daken schreeuwen dat de mooiste dag van uw leven is aangebroken? Bloembinderij de Hooibergh maakt dit moment nog leuker! Door uw auto op te maken met prachtige bloemen laat u niets aan de verbeelding over.

Voor zowel de bruiloft zelf als de fotomomenten vooraf kunnen bloemen veel waarde toevoegen. Bloembinderij de Hooibergh helpt u graag om dit moment nog mooier te vereeuwigen door een prachtige wanddecoratie te maken van verse bloemen.